Fakülte Dergimiz 20. YIL ÖZEL SAYISI Yazı Çağrısı

Maltepe-FEF
“İnsan ve Toplum Bilimlerinde Yeni Eğilimler” temalı 20. Yıl Özel Sayısı
Çağrı Metni

Maltepe Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin yılda iki kez basılı ve elektronik olarak yayımlanan hakemli, akademik dergisi Maltepe FEF, Maltepe Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yılını özel bir sayı ile kutluyor. Philosopher’s Index

ve EBSCOHost uluslararası veritabanlarında ve TUBITAK-Ulakbim ulusal veritabanında listelenen dergimizin 20. yılı özel sayısı Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji, Sosyal Hizmet alanlarına ve bu alanlarla ilişkilendirilmiş disiplinlerarası çalışmalara da açıktır. Türkçe ve İngilizce dilinde yazılan özgün makaleler, kitap ve makale incelemeleri ile çevirilerinizi ve tezden türetilmiş derlemelerinizi [itbdergi@maltepe.edu.tr] e-posta  adresine gönderebilirsiniz. Yazım kuralları ve dergimize ilişkin ayrıntılı bilgilere  http://itb.maltepe.edu.tr/tr/fakulte-dergimiz adresinden ulaşılabilir.

“İnsan ve Toplum Bilimlerinde Yeni Eğilimler” dosya konulu özel sayımız için  son başvuru tarihi 8 Eylül 2017’dir.

Saygılarımızla duyurulur.

Yayın Kurulu Adına